ProNails Norway

Gel Teknikk Workshops

Gel Teknikk Workshops

Spar både penger og tid ved å lære å jobbe raskere og mer effektivt. På disse kursene vil vi lære deg alt som er å vite om hvordan du kan påføre gelenegler raskere og bedre. Ikke kast bort tid med å file, lær de nyeste teknikkene. Vi tilbyr også kurs hvor du vil lære en ny og forbedret måte å påføre gelenegler, som gir et sluttresultat som både ser naturlig ut og er sterkere enn vanlig gel.

Hvor og når?

FILTER
CLOSE

Dersom ikke våre oppsatte kursdatoer passer, eller om du ønsker å få øvd på en spesifikk gelteknikk/fileteknikk, kan et privatkurs være et godt alternativ. 

Akademi: 
ProNails Akademi Drammen
NOK 900.00
inkl MVA

Dersom ikke våre oppsatte kursdatoer passer, eller om du ønsker å få øvd på en spesifikk gelteknikk/fileteknikk, kan et privatkurs være et godt alternativ. 

Akademi: 
ProNails Akademi Bergen
NOK 900.00
inkl MVA

BLI EN ENDA BEDRE NEGLEDESIGNER ENN DU ALLEREDE ER!


I vår bransje er du nødt til å være best. Den beste negledesigner, en ekspert når det kommer til nail-art og selvfølgelig trenger du å jobbe med topp produkter av beste kvalitet. For ytterligere å forbedre teknikken din, kan du ta et av ProNails Gel Teknikk kurs. Du kan være trygg på at du vil lære de beste tips og triks, som du umiddelbart kan bruke i din neglesalong! Bedre, raskere, sterkere!

 

ULTRA TYNNE NEGLER: GELENEGLER MED ET NATURLIG UTSEENDE


Helt siden baby boomer negler ble en trend, vet vi med sikkerhet: perfekte naturlige negler er hottere enn noensinne! Du kan oppnå dette perfekt også med gel. En vakker dus farge, perfekt form og nydelig glans. Det som derimot er mindre populært er c-kurven i midten for å styrke stresspunktet, som gjør at neglen ser tykkere ut enn det den egentlig er.

 

ProNails er helt enig. Vi har jobbet hardt for å utvikle et produkt og en teknikk, som lar deg lage ultra tynne og naturlige negler, uten å miste styrken. En sterk gel, påført av en profesjonell negledesigner, vil gi kundene dine de neglene de alltid har drømt om!

 

FILEMASKIN & FILE TEKNIKKER: SPAR TID OG PENGER!


Som en negledesigner vet du at å lage et nytt sett med gelenegler bare er halve jobben. Den andre halvparten er å fjerne riktig den gamle geleen og få neglene i perfekt fasong. Du er nødt til å starte med et perfekt grunnlag!

 

Kanskje du aldri har lært å jobbe med en filemaskin. Eller kanskje du fortsatt filer mye for hånd, mens du kan spare tid ved å jobbe med en filemaskin. I løpet av dette kurset vil vi lære deg når du skal bruke de forskjellige verktøyene og hvordan du gjør det perfekt! Dine kunder har ingenting å frykte: etter dette kurset vet du nøyaktig hva du skal gjøre!

 

Våre gel-teknikk kurs er de perfekte påbyggings-kursene til din profesjonelle karriere!