ProNails Norway

Glow Collection

GLOW

The Glow Collection

Hopp på ProNails' Beautystar Galactica og reis til et uendelig univers av livlige farger og utrolige metallic-effekter. La kroppen din gløde fra topp til tå og dypp fingertuppene i en av våre elektrifiserende neon-tonede farger. Tør å være litt ekstra! Er du en GLOW-getter?

EXTRAGALACTIC

EXTRAGALACTIC

Denne metalliske blåfargen er ikke for den beskjedne. La deg rive med av lyset og drive ut i et glitrende univers med millionvis av blå partikler.

PURPLE HAZE

PURPLE HAZE

Purple Haze and glitter for dayz. Denne mørke metalliske nyansen vil transportere deg tilbake til legendariske retrofester under blinkende blå-lilla neonskilt. 

YOU GLOW GIRL

YOU GLOW GIRL

Denne selvlysende mørke rosa nyansen er uten tvil GLOW-familiens rebell. Med sin blendende neonglød er denne fargen det ultimate valget for alle dere GLOW-GETTERS der ute!

DRAGON FRUIT SPACESUIT

DRAGON FRUIT SPACESUIT

Ta på deg din lycra-bodysuit sammen med knehøye sokker og gjør deg klar til en skikkelig dance off med jentegjengen. Denne lyse fuksia fargen vil få deg til å drømme om verdensrommet, mens du danser natten lang. 

WILD AT HEART

WILD AT HEART

Gutter, bak enhver suksessfull mann står en sterk kvinne med en enda sterkere manikyr. Tillat henne å ta tak i rattet, og hun vil føre deg til en galakse av ekte kjærlighet og lidenskap. Til evigheten - og forbi!

LET’S GO FLAMINGO

LET’S GO FLAMINGO

Denne rosafargen minner om de fantastiske kunstløpkjolene, glitrende med strass-stener. Den vil få deg til å danse natten lang i ekte ’she's a maniac’ -stil! 

Glow fargekolleksjon


La deg inspirere


Glass- og Cat-eye effekt geleer, 3D Gel Paint, intergalaktiske negledekorasjoner, strass, folier, neon pulvere... Med alt dette kan du skape de mest fantastiske futuristiske nail art kreasjonene, i kombinasjon med de forskellige Glow fargene.