ProNails Norway

The Good Life Collection

The Good Life
The Good Life

The Good Life

En ny følelse av minimalisme har begynt å spire, en som kun gir plass til det helt essensielle. Det er på tide å sile gjennom støyen og gjenoppdage det som virkelig gjør deg lykkelig.

Flawlessly Fresh

Flawlessly Fresh

Når du føler at livet går så fort at du blir svimmel: stopp opp, pust og nyt en rolig morgen. Denne fersken/beige-fargen passer best sammen med ingenting annet enn nyvasket sengetøy. 

Off The Grid

Off The Grid

“JOMO” (Joy of Missing Out) lærer oss hvilken glede det er å senke farten og gjøre mindre. Koble deg av sosiale medier og nyt stillheten. Eller reis til isolerte grønne landskap og gå Off-grid. Gå for grønt, og kom i kontakt med deg selv.  

Feel real

Feel real

Denne enkle jordrøde-fargen er et bevis på at eleganse ligger i enkelhetens skjønnhet. Bli jordet, sentrert og tilstedeværende. Nyt det livet har å by på og vær deg selv!

Emmanuelle Naturelle

Emanuelle Naturelle

Naturlige nyanser er et tilbakevendende tema på sesongens catwalk. Sannsynligvis fordi disse myke nyansene er nøkkelen til enkel eleganse. Sandbeige? Den nye beigetonen? Uansett hva du velger å kalle denne raffinerte nyansen, la det være ditt nøytrale valg i en ellers fargerik sommer.

Little Blings

Little Blings

De sier at du bør nyte de små tingene i livet, men enhver jente vet: litt bling er likeså viktig. Denne rosafargen med shimmer vil øyeblikkelig lyse opp dagen din. 

I've got your back

I've got your back

En endeløs sommernatt med venner er nok til å gi deg ny energi. Denne dype mauve-fargen er din perfekte følgesvenn i timevis med prat helt til solen går ned. Grav tærne i sanden og lytt til lyden av havet.  

Nyt de små tingene i livet


De første solstrålene som titter gjennom gardinene, lyden av vårvinden som blåser gjennom trærne, lukten av nyplukkede blomster fra hagen. Senk skuldrene, smil og nyt det gode liv. 

La deg inspirere


Omgi deg med rene og elegante farger. Velg skjønnhetsritualer som forenkler livet ditt og som vil hjelpe deg til å komme i dypere kontakt med deg selv og nuet.