ProNails Norway

Konverteringskurs

NOK 750.00
incl VAT

OPPDAG PRONAILS PRODUKTER


Uansett hvor godt vi informerer om våre kurs og teknikker i våres brosjyrer, kan vi aldri gi deg følelsen av hvordan det er å bruke våre produkter. Derfor ønsker vi å invitere deg til et konverteringskurs! Hvordan kan du vite om du virkelig liker noe, uten å ha prøvd det?

 

På dette kurset kan du prøve ut alt selv. Du kan teste alle forskjellige typer geleer. På den måten vil du oppdage hvilken som passer best til din teknikk, da det er veldig forskjellig fra negledesigner til negledesigner. Kanskje du leter etter noe som ligner på produktene du har brukt før, eller kanskje du føler det er på tide å oppdage noe nytt. Du kan spørre oss alle spørsmål du måtte ha, slik at vi kan hjelpe deg på vei.

 

Det er ikke bare vårt utvalg av gel som vil imponere deg! Du vil også bli overrasket over alle de vakre fargene du finner hos ProNails! Uansett om du trenger neglelakk, gel polish eller gel, vil du alltid finne et bredt spekter av farger. Ikke glem å sjekke ut mulighetene ProNails skaper innenfor markedsføring og salong design. La oss forvandle din salong til en ekte og unik perle!

 

PRAKTISK INFORMASJON


  • Konverteringskurs arrangeres for alle negledesignere med godkjent sertifikat, på jakt etter mer informasjon om ProNails produkter. På kurset blir det forklart alt om de forskjellige type geleene, men det er også plass for noen mer generelle spørsmål.
  • Antall deltakere for hvert kurs er begrenset, så det blir nok tid til å spørre våre profesjonelle lærere alle spørsmål du måtte ha. Hvis du leter etter et personlig kurs, kan det være lurt å sjekke ut vårt "workshop på etterspørsel" alternativ.
  • Du vil jobbe på en øvingshånd, så du trenger ikke å ha med en modell. Alle produktene du ønsker å teste får du lånt på kurset.
  • Hvis du vil, kan du ta med deg dine egne ikke-ProNails produkter, slik at vi kan gi deg enda bedre råd. Hvis du ikke ønsker å gjøre dette, vil vi uansett finne ut hvilke produkter som er riktig for deg!

 

Meld deg på nå, for å sikre deg en plass!

praktisk informasjon

Hvem kan delta?: 
For negledesignere med organisasjonsnummer.
tidspunkt: 
3-4 timer
Behov for modell?: 
ja
Pris: 
NOK 750.00
inkl MVA
materiale: 
Du trenger å ta med egne pensler og filer. Resten får du låne av oss. Kurset blir gratis ved kjøp av produkter for over kr 4500,- inkl.mva.

Ønsker du mer informasjon om dette kurset?

Kontakt oss på mail eller telefon og vi vil gi deg svar på dine spørsmål.