ProNails Norway

Kosmetisk pedikyr Workshop

Kosmetisk pedikyr Workshop

En kosmetisk pedikyr er ikke bare en enkel negl behandling. Du tilbyr kundene dine et øyeblikk til å slappe av, en tid til å drømme seg bort. Og resultatet? Uthvilte føtter og glade tånegler! Fornøyde kunder? Vi lover deg! Oppdag hvordan du kan gi kundene dine litt tid til å slappe av under pedikyr behandlingen.

Hvor og når?

FILTER
CLOSE

VISSTE DU?


Visste du at føttene våre bærer oss 185 000 km i løpet av vårt liv? Det er en gigantisk distanse! Likevel lukker vi dem i sko hele dagen lang og glemmer å ta vare på dem ... Heldigvis for deg, som er negledesigner, du vet hva du skal gjøre med det!

 

TA VARE PÅ FØTTENE DINE!


ProNails Fot Pleie serie er vitenskapelig utviklet for å hjelpe dine føtter og å gi dem den behandlingen de fortjener. Under pedikyr workshop vil du lære alt om produktene i denne serien og hvordan du bruker dem. Du vil se de mest vanlige neglesykdommer, slik at du kan hjelpe kundene dine når det trengs. Vi viser deg de aktive ingrediensene i alle Fot Pleie produktene, slik at du vet hva de kan gjøre og når de kan hjelpe.

 

Etter dette vil du starte praktisk opplæring. Du vil lære teknikker for en tradisjonell og en luksuriøs kosmetisk pedikyr. En frisk morsom farge på tåneglene er en perfekt finish! Vi kan gjøre det ved hjelp av neglelakk, Sopolish Protect & Peel og gel. Ingen grunn til bekymring: Vi har vakre farger i alle tre produktlinjer!

 

EN KOSMETISK PEDIKYR ER EN EKTE ANTI-STRESS BEHANDLING


En pedikyr er forskjellig fra en manikyr, den gir kundene muligheten til å glemme alt og drømme deg bort. Takket være eukalyptus duft i Fot Pleie serien, kan kundene bare lene seg tilbake og slappe av. De vil legge merke til virkningen av behandlingen i flere dager, takket være mykgjørende ingredienser i produktene. En pedikyr føles forfriskende og avslappende på samme tid!

 

HVORFOR SKAL DU TILBY EN KOSMETISK PEDIKYR?


Tilby en kosmetisk pedikyr i salongen er alltid en god idé. Klienter elsker å se på dette som det lille ekstra, en belønning for seg selv, som en massasje for eksempel. I løpet av våren og sommeren vil denne tjenesten være svært vellykket, siden kvinner bærer åpne tå sko og sandaler og de drar på ferie. Hva kan være vakrere enn en velstelt fot med fargerike negler på dine feriebilder? Det er en perfekt måte å møte nye kunder på. Tid for å få SOS pedikyr sertifikat og innføre den nye tjenesten til kundene dine!

 

Reservere plass ved å melde deg på nå!