ProNails Norway

Manikyr Workshop

En manikyr er tidløs, fordi resultatet alltid er enkelt, men likevel tilfredsstillende: et vakkert pent resultat, hele tiden. Det naturlige utseende er tilbake - det har faktisk egentlig aldri vært helt ut. Negler i perfekt stand, en avslappende hånd massasje og riktig lakkerte negler - det virker så enkelt, men det er detaljene som gjør det! Finn ut hvordan du kan ta vare på dine kunders hender på ordentlig!

Hvor og når?

FILTER
CLOSE

DEN PERFEKTE MANIKYR ER HOT!


Den enkle men perfekte manikyr gjør et comeback! En riktig manikyr er grunnlaget for en hånd og negle behandling, kundene ser på det som en enkel måte å skjemme bort seg selv på også. Velstelte hender og negler er av den største betydning! Hold det enkelt, men stilig - et must for alle!

 

HVORDAN GI DEN PERFEKTE MANIKYR?


Husker du det fortsatt? Under negledesign utdanningen, har du definitivt lært alle trinnene. Hvis du er en skjønnhets pleier har du lært det også. Men hva var riktig rekkefølge igjen? Hvordan gjøre en hånd massasje? Kan du fortsatt huske det? Kanskje du er helt ny i bransjen, og vil lære hvordan du kan gi manikyr?

 

Dette er den perfekte workshop for deg!

 

HVORFOR LÆRE Å GI MANIKYR?


Den tradisjonelle manikyren er absolutt tilbake på moten. På nittitallet var gel negler siste skrik. Det var nytt, og det kunne forsterke neglene - noe som var helt utrolig på den tiden! Nå har hånd og negle produkter bedret seg betraktelig, og neglelakk holder seg bedre enn det pleide å gjøre, du ser at flere og flere mennesker går tilbake til et naturlig utseende. Selv gel trender er inspirert av naturlige negler: tenk på ultra naturlige negler (påføring av gel negler så tynne at du ikke kan se forskjellen mellom naturlige negler og gel negler), eller baby boom negler. Semi-permanent neglelakk er også umåtelig populær: den er mindre sterkt, og den varer ikke så lenge som gel, men du har mulighet til å endre farge raskere, og det er et mere negl vennlige alternativet.

 

Likevel det mest naturlige utseende av dem alle, er den tradisjonelle manikyren. Et ekte pleie øyeblikk for hender og negler, avsluttes med den perfekte naturlige neglelakk eller en trendy farge. Dette gjør at du kan endre på negle fargen veldig lett - et ekte must for enhver som er opptatt av mote! Hvis du ønsker å være i stil, vil du være i stand til og farge-koordinere neglene og antrekket selvfølgelig!

 

EN MANIKYR ER ET PERFEKT TILLEGG TIL DIN SALONG


Enten du har en neglesalong, du er en frisør eller du er en skjønnhets pleier: manikyr er alltid en interessant behandling å tilby i salongen din. Kundene dine elsker det som et morsomt lite ekstra, et raskt velvære øyeblikk i travle tider. Resultatet merkes i en lengre periode, og de vil se det hele tiden: alle vil se de vakre hendene og neglene!

 

Kontakt oss for mer informasjon!