ProNails Norway

Nail Art Workshop

Håndmalte dekorasjoner og avansert nail art, du vil lære alt om flotte design og forskjellige teknikker på disse workshopene. ProNails er alltid på utkikk etter de nyeste trendene og tilbyr forskjellige workshoper som viser og lærer deg hvordan du kan gjenskape ulik nail art. Ønsker du å f.eks. lære marmorering, 3D nail art, One Stroke eller basic nail art? Du velger selv – eller du kan velge å bli med på alle! Finn din inspirasjon her!

Hvor og når?

FILTER
CLOSE
Dato: 
14/11/2020
Akademi: 
ProNails Akademi Bergen
NOK 600.00
inkl MVA
Dato: 
26/11/2020
Akademi: 
ProNails Akademi Drammen
Kun 4 ledige plasser.
NOK 600.00
inkl MVA

FORVANDLE NEGLENE TIL KUNSTVERK MED NAIL ART!


Nail art har i de siste årene blitt mer enn bare enkle dekorasjoner, og det blir mer og mer populært med skikkelige kunstverk på neglene. Forventningene er høye - og med disse workshopene kan du oppfylle disse forventningene. Bli med oss ​​på nail art workshop!

 

GJØR DET ENKELT: BASIC NAIL ART


Det første som dukker opp når du tenker på nail art, er selvfølgelig steiner og klistremerker. Til enhver ny kolleksjon kommer det også nye klistremerker, som er tilpasset til sesongens trender. Vi har både enkle klistremerker i søte motiver, men også remser som du kan klippe til selv. Ønsker du å avslutte en fransk manikyr med et klistremerke? Ikke noe problem! Mulighetene er uendelige og alt du trenger er din egen kreativitet!

 

NAIL ART UTEN KLISTREMERKER ER OGSÅ EN MULIGHET!


Du har nok allerede alt av utstyr og verktøy i skuffen din, som du trenger for å lage vakker nail art, men mangler kanskje ideer til hvordan du kan bruke det? Visste du at du kan skape de mest fantastiske juveler på neglene bare ved å bruke en dråpe gel, litt folie og glitter? Vi har mange små enkle triks for å skape fantastiske kunstverk. Den ultimate muligheten til å ha det gøy med nail art er selvfølgelig i forbindelse med bryllup! På vår ”brudenegler workshop”, vil du lære hvordan du med diskret nail art i myke nyanser, kan få bruden til å stråle ekstra mye på hennes spesielle dag.

 

HVILKET NAIL ART KURS SKAL JEG VELGE?


Vet du ikke hvilken workshop du skal velge? ProNails arrangerer et bredt utvalg av nail art workshoper, fordelt over hele året. Du vil alltid finne noe som passer til ditt nivå, enten du er nybegynner eller avansert negledesigner. I hver workshop vil du lære hvordan du kan lage et komplett design ved hjelp av de riktige materialene. Alltid moteriktig design og alltid perfekt utført. Utfordr deg selv og gi kundene dine det lille ekstra!

Hvor ønsker du å begynne? Send oss ​​dine informasjoner og vi vil fortelle deg om alle mulighetene.