ProNails Norway

Nail it on Instagram

NAIL IT PÅ INSTAGRAM

LES VÅRE 10 BESTE TIPS TIL Å BOOSTE DIN SALONG PÅ INSTAGRAM 


Som negledesinger kan du stole på ProNails for råd og hjelp. Ikke bare når det gjelder den tekniske delen, men #wehaveyourback også når det kommer til markedsføring.

Mest sannsynlig er det deg selv som administrerer dine sosiale medier, noe som ikke alltid er så lett. Derfor gir vi deg gjerne litt tips, som kan hjelpe deg med nettopp dette. 

Facebook og Instagram er gode verktøy for å markedsføre din salong, introdusere en ny behandling, tiltrekke nye kunder og mye mer. På den annen side kan sosiale medier være ganske komplisert og tidkrevende. Hvis du administrerer dine egne sosiale medier, har du sannsynligvis noen av de følgende spørsmålene:

  • Hvordan kan jeg lage innlegg som skiller seg ut i mengden?
  • Hvordan kan jeg gi profilen min personlig preg?
  • Hvordan holder jeg meg kreativ?
  • Hvordan kan jeg få Instagram til å fungere for meg?

Les tipsene våre som hjelper deg med å organisere din Instagram profil og booste din bedrift.


TIPS 1 | #instanails #nails2inspire #nailsoftheday 

Dine kunder og følgere ønsker å se hva du kan gjøre som negledesigner, så hver nye manikyr er en mulighet til å vise frem ditt talent. Ikke glem å ta et par fine bilder før kunden reiser. Du kan alltid velge i etterkant hvilket sett negler som viste seg å være det mest fotogene og legge det ut etterpå.

TIPS 2 | #NaturLIGLYS

Bruk naturlig lys når du tar bildene dine, for eksempel ved et vindu eller enda bedre: utenfor. Dette får best frem fargen på neglene og hendene. 

TIPS 3 | #NoFilter

Bruk av for mye filtre er en no-go. La bildet se så naturlig ut som mulig, eksperimenter gjerne med kontrast eller belysning, men la alt annet være så naturlig som mulig. På denne måten får kundene dine se den virkelige effekten av en viss farge uten å skape falske forventninger.

Opprinnelige farge

Etter bruk av filter

Opprinnelige kolleksjonsbilde

Etter bruk av filter

TIPS 4 | #Instagrammable

Bruk "instagrammable" elementer og bakgrunner for bildene dine. La hendene og neglene virkelig komme til live! Bruk levende, kontrasterende bakgrunner som for eksempel en fin bluse eller kundens veske. Eller bruk et ProNails-magasin eller naturlig materiale som tre eller marmor. La kunden holde noe for en mer naturlig posisjon: en morsom plante, et ProNails-produkt, en morsom dings eller en kaffekopp. Vær kreativ! Finn inspirasjon også i ting du liker. Legg til et personlig preg på ethvert bilde!

TIPS 5 | #Instastories

Instagram Stories har blitt en stor suksess. Ofte er det det første og eneste man sjekker på sosiale medier. Stories lar deg vise mer av din salong og virksomhet. De er perfekte for å fremheve hendelser, men også morsomme å bruke for å gi et glimt bak kulissene, for å vise "livet som det er". Forsøk å fortelle ekte historier, ved å for eksempel vise en behandling fra start til slutt!

Ikke glem å lagre de i profilen din og organisere dem i ulike temaer. Ellers er alt det gode arbeidet ditt borte etter 24 timer!

  

TIPS 6 | #LinkiBIO

Sørg for at din profil (eller “BIO”) alltid har all nødvendig informasjon en kunde trenger for å nå deg. Vis alltid til lenke til nettstedet ditt, legg til behandlingene du tilbyr, hvordan de kan bestille time osv.

TIPS 7 | #Latergram

Planlegg innleggene dine på forhånd! Instagram gir fordeler til sider som viser mest aktivitet, ved å legge dem høyere opp i feeden. Men å finne tid til å lage flotte innlegg hver dag kan være vanskelig. Det er derfor lurt å planlegge på forhånd, slik at du kan finne bilder og lage en tekst på forhånd. På denne måten trenger du ikke å måtte være kreativ hver dag.

Det finnes mange verktøy som kan hjelpe deg med å organisere din Facebook og Instagram. Dette gir deg også tid og frihet til å være kreativ på stedet når noe fantastisk skjer i løpet av dagen. 

TIPS 8 | #GetPersonal

Bygg et personlig forhold til kundene dine og vær sosial på nettet. Det kalles tross alt sosiale medier for en grunn. Du kan ikke forvente at kundene dine engasjerer seg i innleggene dine hvis du aldri reagerer på innleggene og historiene deres. Reager på hver melding og takk følgerne dine når de deler arbeidet ditt eller når de tagger deg. Prøv også å tagge kundene dine hvis du legger ut bilder av dem eller hendene deres!

Det er også en god idé å legge ut bilder fra kundene dine når de nevner deg i innleggene sine. Dette er den beste annonseringen du kan få fra kundene dine.

Og sist men ikke minst .... har vi to tips til som vil hjelpe deg med å bli dronningen av Instagram!


 

TIPS 9 | #KeepItReal

Alle kan kommentere på innlegg, positivt eller negativt. Hvis du får en negativ reaksjon, ikke fjern den, men kontakt personen i en privat melding. Hvis du har kommet til en løsning, kan du svare på kommentaren med løsningen du kom med. Dette viser at du bryr deg om alle kundene dine.

TIPS 10 | #JustAsking

Ikke vær redd for å spørre oss om råd. har du noen spørsmål? Eller tviler du fortsatt på noe? Gi oss beskjed.

 


Har du noen spørsmål angående denne tech talken? La oss høre fra deg! 

Med disse tipsene i bakhodet, er vi sikre på at Instagram vil gi en boost til din bedrift.

Hos ProNails får vi deg til å skinne og hjelper deg å vokse.