ProNails Norway

Never doubt collection

Never doubt Kolleksjonen

“When in doubt, wear red” - Bill Blass

Etter å ha vært borte fra salongen din så lenge, kan det være vanskelig å vite hvilke farger du skal anbefale. Overrask kundene dine med tre nyanser som aldri vil slå feil: RØDT, RØDT og RØDT igjen! 

Vi vet alle at når det kommer til negler, så er RØDT, ALLTID en god idé. Så tilby kundene dine et sikkert valg i disse usikre tider, 3 NYE fabelaktige rødfarger å velge mellom: When in Doubt, When in Love & When in Rome. Med disse 3 fargene vil du aldri slå feil!

 

WHEN IN DOUBT

 

Hvis du er i tvil, alltid bruk en sterk rødfarge! When in doubt er en klassisk tidløs rødfarge, som passer til alt og alle. Denne fargen gjør deg umiddelbart mer attraktiv og gir deg en sterk stilfølelse, en viss ’je ne sais quoi’. Den er luksuriøs, den er klassisk, ..den er ProNails! 

 

Også: Er du i tvil, desinfiser!

 

 


 

 

WHEN IN LOVE

 

Når du er forelsket, bruk en lidenskapelig rødfarge! When in Love er en rødfarge beriket med et hint av hot pink, som får den til å ose av kjærlighet, akkurat som deg!

 

Hvis du er forelsket, fordi karantenen brakte deg nærmere til den du elsker, (eller fordi du elsker det faktum at karantenen er over) velg en farge som gjenspeiler fargen til hjertet ditt.

 

Også: når du er forelsket, bruk alltid beskyttelse!

 

 


 

 

WHEN IN ROME

 

Det er et uttrykk som sier «Når du er i Roma, gjør som romerne gjør». Meningen bak uttrykket er at du ikke skal stå fast i dine egne vaner, men åpne deg for verden rundt deg og prøve noe nytt, som å smake på den lokale maten eller prøve den nye fargen! Prøv å nyte hva enn livet gir deg.

 

Når du er i Roma, bruk alltid en glad rødfarge! When in Rome er en rødfarge med et hint av sol gult. Det piffer opp rødfargen og tilføyer litt mer ild til fargen! Så hvis du føler deg optimistisk, klar for nye eventyr, klar for å nyte sommeren (selv om du ikke kan reise til utlandet), gå for When in Rome!

 

Også: when in Rome, hold avstand!