ProNails Norway

Next Level Collection

Next Level Collection
Next Level Collection

Next Level Kolleksjon

I en fjern framtid vil det kanskje bli mulig å endre farge på neglene bare ved å tenke på det. Men, siden skjønnhetsrutiner ennå ikke er kognitivt forsterket, så har vi i ProNails laget vår egen retrofuturistiske lekeplass med ultravibrante farger, som vil føre din look til NEXT LEVEL.

Ved inngangen til et nytt tiår vender folk blikket mot fremtiden, noe som er grunnen til at vi introduserer noen virkelig sterke farger for våren/sommeren 2020. 

Å lage neonfarger for negler med profesjonell kvalitet er en ekte utfordring, men ProNails tok det absolutt til det neste nivået med denne kolleksjonen, for å forsikre seg om at disse fargene dekker perfekt, er stabile, ikke falmer, non-toxic OG er helt fantastiske, i både farge gel og semi-permanent, så vel som Longwear neglelakk.

Always On

Always On

Hvilken «av-knapp»? ingen tid til å slumre, du har en ny neglefarge å velge! Med denne laserstråle oransje fargen vil neglene dine alltid være ”on fleek”, og gi deg en laserskarp look. Denne fargen gir «Mission to Mars – Snart utsolgt» -vibes. Skaff deg den mens du kan! 

Arcade Lemonade

Arcade Lemonade

Å være en pioner handler om å ha det gøy og ta risiko. Hvis du er fokusert på å tape, ender du som regel opp med å mislykkes. Ta en sjanse, sett inn mynten og skap dine egne regler. Men husk: bare trykk på knappen med perfekt velstelte negler, dyppet i sterk rosa!

Radio Attractive

Radio Attractive

Ring din cyber-eks, og be dem finne seg en ny kjærlighetsrobot. Som en flørtende fashionista kan du ikke bry deg om å sitte rundt og vente på at andre skal belyse deg. Lakker neglene dine med fluorescerende selvtillit og skinn som den radioaktive diamanten du er.

Surfing The Waves

Surfing The Waves

Føler du deg ”blå”? Bra! Blått er en farge mellom grønt og fiolett og står for selvtillit og intelligens. Enten du surfer på radiobølgene eller åpner seil for å fange solvinden: gi deg selv kraften til å bevege deg frem i det ukjente med knallblå negler. 

Stuck in the Game

Stuck in the Game

Det er vanskelig å avslutte spillet når du leder. Og siden du lager reglene, finnes det ingen makt i universet som er stor nok til å hindre deg i å fortsette. Med disse neonrøde neglene er du mer enn klar til å nå neste nivå.

Virtual Vibe

Virtual Vibe

Send ut elektromagnetisk stråling med denne ultrafiolette nyansen. Du er en glow-getter og du vet det. Alle som kommer nær din radius på en kilometer vil danse til din frekvens og beundre ditt mystiske kosmos. 

Next Level Farge-Kolleksjon


Bli inspirert


nail art next level
nail art next level
nail art next level
nail art next level