ProNails Norway

ONE workshop

Kjenner du til ONE LED/UV gelen, den første ekte 3-i-1 LED/UV gelen som fungerer som Base, Byggegel og Gloss? På denne workshopen lærer du å bruke ONE DROP® Teknikken med ONE LED/UV gelen, som gir deg muligheten til å lage et komplett sett ultra naturlige negler på under 45 minutter.

Hvor og når?

FILTER
CLOSE

Som en erfaren negledesigner med en fullbooket timeplan, er det å spare tid viktig. Hvert minutt gjelder når du er i servicebransjen og jo kortere behandlingstid, jo gladere vil både du og dine kunder bli. De NYE ProNails 3 in 1 Builder gels, MASTER og ONE LED/UV gelene, har blitt utviklet spesielt for å redusere behandlingstiden uten å måtte gjøre noen kompromiss når det kommer til kvaliteten og sluttresultatet.

 

For å bruke den nye ONE LED/UV gelen til dets fulle potensiale, tilbyr ProNails en gratis ONE Workshop. På denne workshopen lærer du alt om denne nye innovative teknikken som hjelper deg til å jobbe raskere, ved å bruke ONE LED/UV gelen.

 

ONE gjør jobben! Vet du hvordan du kan utføre et fult sett gelenegler på under 45 minutter? Vet du hvordan du kan skape ultra naturlige gelenegler, som er naturlig tynne og fleksible, men allikevel super sterke? Kjenner du til ONE LED/UV gelen, den første ekte 3-i-1 LED/UV gelen som fungerer som Base, Byggegel og Gloss? På denne workshopen lærer du å bruke ONE med ONE LED/UV gelen, som gir deg muligheten til å lage et komplett sett ultra naturlige negler på under 45 minutter. Forestill deg hva du kan gjøre med de ekstra timene du sparer!  

 

Workshop Program:


  • Lær om fordelene med ONE 
  • Lær den riktige påføringsmetoden til ONE LED/UV gelene for å spare tid
  • Lær hvordan lage ultra naturlige gelenegler med ONE
  • Motta ditt sertifikat og gi virksomheten din et løft

 

Øvelse gjør mester! Kontinuerlig utdannelse er avgjørende for din fremtidige vekst, som en profesjonell negledesigner. Så meld deg på nå til gratis ONE Workshop.