ProNails Norway

Premium Pensler

PREMIUM PENSLER

PREMIUM PENSLER

Som en kreativ, profesjonell negledesigner trenger du ikke bare talent, lidenskap og ekspertise. Alt starter med riktig verktøy. 

16 IKONISKE PENSLER

Gir deg mulighet til å komponere og lage negler som musikk. Enten du vil ha den perfekte gele påføringen eller den mest detaljerte dekorasjonen, disse penslene vil sørge for at du har den ideelle penselen til enhver anledning. 

 

 

 

ikke en hvilken som helst pensel

DESIGN

Det ultrasvarte, veldesignede penselskaftet med unik form er en glede å jobbe med. Takket være det elegante utseendet, vil ditt arbeidsbord se fantastisk ut!  

INNOVATIV

Vi har utviklet et unikt clip-on pensellokk som klemmes på for å beskytte penselhårene. Alle penslene kommer med en praktisk korrigerende tupp i metall med en unik vri, som vil forhindre at du mister penselen fra arbeidsbordet.

ALLERGIVENNLIG

Mange negledesignere er allergiske mot nikkel. Med ProNails Premium Pensler er ikke dette et problem! Hylsen (metallstykket som holder hårene på plass i penselen) består av kobber av høy kvalitet. 

HOLDBAR

Penslene er laget av polypropylen. Vi bruker også dette svært slitesterke materialet til våre ProNails Gel-krukker. Si farvel til riper, flekker eller slitasje på penselskaftet.

ERGONOMISK

Designet har blitt grundig testet av profesjonelle negledesignere for å sikre at penslene har det ideelle formatet, er super enkle å bruke, føles gode å holde og er perfekt balansert.

oppdag alle penslene

hva er ditt lykketall?

Boost din kreativitet og la Premium penslene inspirere deg til å skape utallige nye unike neglekreasjoner! 

Vi er nysgjerrige på å finne ut hva du vil skape med disse unike penslene. Del dine neglekreasjoner online med hashtaggene: #MyPNBrush #ProNails # NailArtist