ProNails Norway

problemløsningskurs

Problemløsningskurs

Som en profesjonell negledesigner er det din ambisjon å fortsette og forbedre deg selv og få din bedrift til å vokse. Flere og nye kunder vil kanskje føre til at du møter på nye problemer, som du må håndtere. Hva slags tilstand er neglene deres i? Har de hatt problemer med neglene sine i fortiden? Ditt mål burde være å gi alle dine kunder perfekte negler som varer lenge. Disse nye problemløsningskursene gir deg svaret på alle typer problemer, som du møter på din vei som profesjonell negledesigner. Samtidig vil disse kursene ta dine ferdigheter til et helt nytt nivå. Velg det ideelle kurset for deg og bli mer selvsikker i ditt arbeid for hver dag som går.

Hvor og når?

FILTER
CLOSE
Dato: 
19/11/2020
Akademi: 
ProNails Akademi Drammen
Kun 5 ledige plasser.
NOK 600.00
inkl MVA

EN LØSNING TIL ETHVERT NEGLEPROBLEM!

Vi har snakket med flere negledesignere og har funnet ut at, uansett hvor erfaren du er, vil det for det meste være de samme problemene alle møter på, når det gjelder kundenes negler.

Nettopp derfor vil disse kursene passe perfekt for deg, uansett hvor erfaren du er. Kursene vil gi deg løsninger til de problemene som gir deg stress i jobben din. For å unngå bekymringer på jobb, vil det ikke være nok med å investere i gode produkter og sørge for god hygiene i salongen. Det handler også om å lære de riktige teknikkene, slik at du vil kunne takle ethvert negleproblem som dine kunder måtte ha.