ProNails Norway

ProNails - La marca

PRONAILS

 

VAREMERKET


ProNails produserer topp kvalitetsprodukter for hånd-, negle- og fotpleie, og tilbyr utmerket utdanning og forretningsstøtte. Vi samarbeider med profesjonelle skjønnhet- og neglestylister. Som et høyt ønsket merke, utvikler vi også hjemmepleie produkter for skjønnhetsbevisste forbrukere – solgt gjennom salonger og neglepleie spesialister. 

 

ProNails er en perfekt match mellom kvalitet og pålitelighet på den ene siden og inspirasjon og moro på den andre. Merket er designet for å kombinere kvalitet og skjønnhet, og for å gi garanti for alltid å holde seg oppdatert på moteriktige farger og trender i dag og i morgen.

 

ProNails merkevare er en sammenfatning av individuell skjønnhet og samarbeid med fagfolk. Gjennom kontinuerlig utvikling, har ProNails som mål å bli den nye verdensledende merkevaren i hånd- og fotpleie, med omfattende, variert og høy kvalitet produktserier for hånd-, negle- og fotpleie.

 

 

 

VÅR HISTORIE


Opprinnelsen til ProNails merkevare går mer enn 30 år tilbake i tid. I 1981 grunnla Catherine Claus den første belgiske produksjonsbedriften, spesialisert i levering av profesjonelle neglepleie produkter. Sterk entreprenørskap og kreativitet har gjort at selskapet har vokst til å bli et ledende navn i den europeiske neglepleie bransjen.

 

I 2009 tok Paul Parein over selskapet og dedikerte seg til fremtidig vekst. Under Pauls ledelse, fokuserer selskapet på produktinnovasjon, business support, salgsutvidelse og strategiske fremtidsplaner. I dag sysselsetter selskapet rundt 100 personer og eksporterer ProNails til 45 land gjennom uavhengige distribusjonspartnere. Det verdensomfattende hovedkvarteret ligger i Brasschaat, Nord-Øst i Antwerpen, med et datterselskap i Paris (Frankrike).

 

Selskapet tidligere kalt "Professionails" - og i dag "ProNails" – sammarbeider med profesjonelle neglestylister for å gjøre mange forbrukeres drøm til virkelighet: vakre hender. Grundig opplæring og kvalitetsprodukter for neglepleie, som ProNails Anti-Age Hand Care, Gellak, Perfection og Sopolish er merkets differensierende ressurser. Fokus på nåtidens og fremtidens mote med matchende farger og stor omsorg, er merkets merverdi.

 

Den sesongmessige utgivelsen av vår Naily News Magazine har blitt en sann referanse for skjønnhetspleiere rundt om i verden, søkende etter nye trender, teknikker og produktutvikling. Vårt internasjonale treningsakademi leverer det høyeste utdanningsnivået i vår bransje.

 

ProNails er den perfekte match mellom kvalitet, pålitelighet, inspirasjon og moro. Fremtiden er lys, og vi er glade for å ønsker deg velkommen til ProNails verden.


 

VISJON


VI HJELPER DEG TIL Å VOKSE

Du, som en talentfull skjønnhetspleier, vil finne i ProNails en sterk og pålitelig partner i hånd, negle- og fotpleie. Vi mener kvalitet, innovasjon og vekst går hånd i hånd. Vi gjør hverandre sterkere for hver dag. Bedre. Mer glamorøse. Du og ProNails: Partnere innen skjønnhet.

 

VI FÅR DEG TIL Å SKINNE

Du, vår forbruker, fortjener ikke bare det beste, men også det vakreste. Det mest originale. Det mest ekstraordinære . Eller det mest subtile. Det mest raffinerte . Det mest personlige. Eller rettere sagt den sterkeste uttalelse. Uansett: du fortjener å skinne. Og ProNails hjelper deg å gjøre nettopp det.

 

 

MISJON


ProNails er en betrodd partner for topp kvalitets hånd-, negle- og fotpleie. Vi tilbyr førsteklasses støtte til skjønnhetspleiere. Vi inspirerer våre partnere og forbrukere med trendy og høykvalitetsprodukter, som gir deg strålende selvtillit og total tilfredshet.

 

 

VERDIER 


 • KLASSISK 

  ProNails står for klasse. Eleganse til hvilken som helst tid, og ved enhver anledning. Vi gjør alt med stil. Vi verdsetter respekt for våre kunder, distributører og kollegaer. Vi fortsetter å overraske, gang på gang. Og vi hjelper og motiverer andre til å gjøre det samme.

 • INNOVATIV

  ProNails elsker innovasjon og er stadig på jakt etter nye og spennende teknologier i neglepleie. Vi gir kvalitet, originalitet og skjønnhet til våre forbrukere. Vi garanterer effektivitet, konkurranseevne og markedsverdien til våre profesjonelle samarbeidspartnere.

 • INSPIRERENDE

  Kreativitet er en sinnstilstand hos ProNails. Det er en holdning som fører til inspirasjon. Vi inspirerer våre partnere og forbrukere. Lansering av trender og skape visuelt tiltalende og innovative produkter, er det vi kan best. ProNails inspirerer, både faglig og kreativt.


   

 • GLEDEFYLT

  ProNails får frem det beste i folk. Eksprimenterer og har det gøy med farger og negle tilbehør. På den måten opplever man sine egne grenseløse mulighetene, og gleden dette gir.

 • PÅLITELIG

  ProNails er den helhetlige og pålitelige partner for enhver skjønnhet profesjonell. Vi tilbyr støtte og produkter av høyest kvalitet. Vi tilbyr gode opplæringsprogrammer og dyp kompetanse. ProNails har vært en viktig referanse innen hånd-, negle- og fotpleie i over 30 år. Og det vil vi fortsette å være.