ProNails Norway

PRONAILS AKADEMI

 


Ta fremtiden i dine egne hender! Ønsker du Å gjøre din lidenskap til DITT YRKE?

Med ProNails Akademi har du mulighet til dette.


 

Leter du etter opplæring i negledesign ? Da ønsker du selvfølgelig den beste utdanningen du kan finne. Enten du er på utkikk etter en grunnleggende opplæring eller videreutdanning for å forbedre dine ferdigheter: ønsker du å oppnå det beste resultat.

 

Vi i ProNails er enige med deg! I våre fullt utstyrte akademier kan du bli med oss i flere forskjellige opplæringer og workshops. Vi samarbeider med lærere som har vært i bransjen i mange år, og sikrer at alle får muligheten til individuell hjelp. I tillegg jobber vi i små grupper, som gjør at du får rask hjelp hele tiden. 

 

Vil vi høre fra deg snart?

 

 


Er du en negledesigner? Oppdag ProNails tech talks! Les mer tips og triks.


 

Velg blant våre kurs

 • ProNails Negledesign Utdanning

  Ønsker du å bli en profesjonell negledesigner, men har ingen forkunnskaper? Ikke bekymr deg: Dette er den perfekte opplæringen for deg! Vi vil lære deg bokstavelig talt alt: fra å gjøre en perfekt manikyr til å skape en perfekt gel negl. Ønsker du å lære å file riktig og påføre farge som en proff, eller å lage elegant fransk manikyr? Etter denne opplæringen, vil du mestre dette perfekt!

 • Baby Manikyr workshop

  Ja, neglebåndenes utseende er viktig! De skal ikke være for synlige, ikke rødlige eller irriterete og heller ikke flisete. De skal se sunne ut, så de passer sammen med dine vakre negler. Vår ProNails Baby Manikyr gir dine kunder de reneste neglebånd. De vil se mye yngre ut, og behandlingen vil etterlate din kunde med babyhud.

 • MASTER workshop

  Som en erfaren negledesigner med en fullbooket timeplan, er det å spare tid og tjene penger viktig for deg. De NYE ProNails 3 in 1 Builder gels, MASTER og ONE LED/UV gelene, har blitt utviklet spesielt for å redusere behandlingstiden uten å måtte gjøre noen kompromiss når det kommer til kvaliteten og sluttresultatet.

   

  Meld deg på MASTER Workshop og lær hvordan du kan øke fortjenesten i din salong.

 • ONE workshop

  Kjenner du til ONE LED/UV gelen, den første ekte 3-i-1 LED/UV gelen som fungerer som Base, Byggegel og Gloss? På denne workshopen lærer du å bruke ONE DROP® Teknikken med ONE LED/UV gelen, som gir deg muligheten til å lage et komplett sett ultra naturlige negler på under 45 minutter.

 • Konverterings Kurs

  Å bestemme seg for å jobbe med ProNails, er å velge produkter av topp kvalitet og stole på et firma som tror på deg 100%. Vi hjelper deg med å velge ut alt av materiale og produkter, som passer til dine foretrukne teknikker og vi gir deg den nødvendige kunnskapen når det kommer til din salong. Kom og møt oss og bli overbevist!

 • Gel polish workshop

  Gjør kundene dine fornøyde! Sopolish, ProNails Gel Polish, garanterer fjorten dager med perfekt lakkerte negler i hvilken som helst farge! I tillegg sikrer Sopolish Protect & Peel at dine kunders naturlige negler er godt beskyttet. Takket være vår signaturbehandling vil neglene bli reparert, til og med forbedret under Gel polish laget. Ingen buffing, ingen filing – med full respekt for den naturlige neglen. Overbevis en helt ny kundekrets!

 • Problemløsningskurs

  Som en profesjonell negledesigner er det din ambisjon å fortsette og forbedre deg selv og få din bedrift til å vokse. Flere og nye kunder vil kanskje føre til at du møter på nye problemer, som du må håndtere. Hva slags tilstand er neglene deres i? Har de hatt problemer med neglene sine i fortiden? Ditt mål burde være å gi alle dine kunder perfekte negler som varer lenge. Disse nye problemløsningskursene gir deg svaret på alle typer problemer, som du møter på din vei som profesjonell negledesigner. Samtidig vil disse kursene ta dine ferdigheter til et helt nytt nivå. Velg det ideelle kurset for deg og bli mer selvsikker i ditt arbeid for hver dag som går.

 • Gel Teknikk Workshops

  Spar både penger og tid ved å lære å jobbe raskere og mer effektivt. På disse kursene vil vi lære deg alt som er å vite om hvordan du kan påføre gelenegler raskere og bedre. Ikke kast bort tid med å file, lær de nyeste teknikkene. Vi tilbyr også kurs hvor du vil lære en ny og forbedret måte å påføre gelenegler, som gir et sluttresultat som både ser naturlig ut og er sterkere enn vanlig gel.

 • Kosmetisk pedikyr Workshop

  En kosmetisk pedikyr er ikke bare en enkel negl behandling. Du tilbyr kundene dine et øyeblikk til å slappe av, en tid til å drømme seg bort. Og resultatet? Uthvilte føtter og glade tånegler! Fornøyde kunder? Vi lover deg! Oppdag hvordan du kan gi kundene dine litt tid til å slappe av under pedikyr behandlingen.

 • Manikyr Workshop

  En manikyr er tidløs, fordi resultatet alltid er enkelt, men likevel tilfredsstillende: et vakkert pent resultat, hele tiden. Det naturlige utseende er tilbake - det har faktisk egentlig aldri vært helt ut. Negler i perfekt stand, en avslappende hånd massasje og riktig lakkerte negler - det virker så enkelt, men det er detaljene som gjør det! Finn ut hvordan du kan ta vare på dine kunders hender på ordentlig!

 • Nail Art Workshop

  Håndmalte dekorasjoner og avansert nail art, du vil lære alt om flotte design og forskjellige teknikker på disse workshopene. ProNails er alltid på utkikk etter de nyeste trendene og tilbyr forskjellige workshoper som viser og lærer deg hvordan du kan gjenskape ulik nail art. Ønsker du å f.eks. lære marmorering, 3D nail art, One Stroke eller basic nail art? Du velger selv – eller du kan velge å bli med på alle! Finn din inspirasjon her!