ProNails Norway

ProNails Negledesign Utdanning

ProNails Negledesign Utdanning

Ønsker du å bli en profesjonell negledesigner, men har ingen forkunnskaper? Ikke bekymr deg: Dette er den perfekte opplæringen for deg! Vi vil lære deg bokstavelig talt alt: fra å gjøre en perfekt manikyr til å skape en perfekt gel negl. Ønsker du å lære å file riktig og påføre farge som en proff, eller å lage elegant fransk manikyr? Etter denne opplæringen, vil du mestre dette perfekt!

Hvor og når?

FILTER
CLOSE

PRONAILS Negledesign Utdanning

Kurset krever ingen forkunnskaper.

4 helger + 4 obligatoriske mandagskvelder.  

 

Dato: 
19/01/2019
Akademi: 
ProNails Akademi Drammen
6 950,00 NOK
inkl MVA

ProNails Negledesign Utdanning i Bergen

4 helger: 26-27 jan, 02-03 feb, 16-17 feb og 23-24 feb. 

+  6 obligatoriske oppfølgingstimer

 

Dato: 
26/01/2019
Akademi: 
ProNails Akademi Bergen
6 950,00 NOK
inkl MVA

8-9-10 februar
22-23-24 februar
8-9-10 mars
22-23-24 mars

fredag: 10.00-20.00 
lørdag-søndag: 10.00-16.00

Dato: 
08/02/2019
Akademi: 
ProNails Akademi Kristiansand
6 950,00 NOK
inkl MVA

4 helger: 23-24 mars, 06-07 april, 27-28 april, 11-12 mai. 

+ 4 obligatoriske mandagskvelder. 

 

Dato: 
23/03/2019
Akademi: 
ProNails Akademi Drammen
Only 7 places available.
6 950,00 NOK
inkl MVA

Pages

VÅG Å DRØMME STORT: BLI EN NEGLEDESIGNER!


Har du alltid drømt om å bli en negledesigner? Ønsker du ikke noe annet enn å åpne din egen neglesalong og gjøre dine kunder fornøyde? Da må du ikke vente lenger: det er tid for en total opplæring i negledesign! Gjør din lidenskap til ditt yrke!

 

HVA VIL DU LÆRE I LØPET AV DIN PRONAILS NEGLEDESIGNER UTDANNING?


Vår grunnleggende opplæring er bygd opp med noen meget interessante kursdager, spredt over flere dager. Den er ment for alle som ønsker å bli en negledesigner og krever ingen forkunnskaper. På slutten av denne opplæringen vil du selvfølgelig kunne påføre gelenegler som en ekte profesjonell! Kursøktene starter med en bred base av teoretisk kunnskap, med fokus på strukturen av den naturlige neglen og de mest vanlige neglesykdommene. Du vil lære å utføre en enkel manikyr, som selvsagt er viktig i enhver neglesalong. I tillegg vil du begynne en intens praktisk opplæring for gelenegler, der vi lærer deg alt som er verdt å vite. Du vil lære å forlenge en negl både med tipp og med sjablonger/negleformer, og selvfølgelig vil vi lære deg hvordan du lager vakker fransk manikyr og hvordan du påfører en perfekt farget Gel! Du vil være i stand til å file perfekte negler, og vi vil også lære deg hvordan du skal håndtere en negledrill. Fra andre kursdag og utover vil du begynne å jobbe selvstendig! Kort sagt: vi skal hjelpe deg på vei, slik at alle dine fremtidige planer vil gå i oppfyllelse!

 

Den praktiske delen


Vår opplæring finner sted i et av våre fullt utstyrte utdanningssentre. Din lærer er en profesjonell negledesigner, som definitivt vil være i stand til å svare på alle dine spørsmål. Opplæringen foregår i små grupper, som sikrer en morsom atmosfære. Helt fra starten vil du få muligheten til å kjøpe en startpakke som inneholder alle produktene du trenger for å komme i gang som en profesjonell negledesigner. Etter grunnleggende opplæring (obligatoriske kursdager) har du 3 måneder til å forbedre deg med hjelp fra en profesjonell lærer, helt gratis! Du kan fortsette å øve med oss - øvelse gjør mester!

 

GODKJENT PRONAILS  negledesigner


Når du føler deg klar, inviterer vi deg til å ta eksamen. Du får noen teoretiske spørsmål, men selvfølgelig må du bestå en praktisk prøve også. Og så ... et diplom til å være stolt av! Ikke bekymr deg: med denne negledesign opplæringen og nok praksis vil du stå med glans!