ProNails Norway

Negledesign Utdanning, Bergen

NOK 6,950.00
incl VAT

HVA VIL DU LÆRE I LØPET AV DIN PRONAILS NEGLEDESIGNER UTDANNING?


Denne negledesigner utdanningen vil lære deg alt du trenger for å bli en profesjonell negledesigner! Har du alltid drømt om å lage vakre negler? Ønsker du å vise din kreative side med unik nail art? Da er dette den riktige opplæringen for deg!

  • Du vil starte med det grunnleggende, slik at den første kursdagen vil hovedsakelig dreie seg om grunnleggende manikyr. Hvordan skal du ta vare på hendene og neglene på en ordentlig måte? Hvordan kan du gjenkjenne vanlige neglesykdommer og - enda viktigere - hva kan du gjøre med det? Etter den første kursdagen med all generell informasjon, er det på tide å jobbe!

  • Du vil lære å bruke tipp og hvordan du kan forme neglene ved hjelp av UV Gel for å skape et naturlig utseende, fransk manikyr UV Gel og Farget UV Gel. Uansett hva kunden ønsker, vil du være i stand til å hjelpe henne!

  • Vi vil lære deg hvordan du forlenger neglene med sjablonger, med et naturlig fransk utseende, med permanent farge og en kamuflasje teknikk. Korte negler eller kunder som biter negler vil ikke være noe problem for deg lenger! 

  • Senere vil du lære å utføre en refill, fordi en gel negl må etterfylles hver 3 til 4 uke. Din jobb er å få disse neglene tilbake i perfekt form! 

  • Du vil også ha mulighet til lære å bruke Sopolish Protect & Peel (semi-permanent neglelakk). Vi vil også lære deg hvordan du utfører en kosmetisk pedikyr behandling, fordi alle kunder elsker en god pedikyr! 

  • Sist men ikke minst vil du lære grunnleggende nail art, slik at du får brukt dine kreative sider. Hvis du ønsker å utfolde deg med steiner og glitter, vil vi vise deg hvordan du kan gjøre nettopp dette, i tillegg til mye mer!

Det er mye, men det er også mye moro!

 

PRAKTISK INFORMASJON


  • Denne negledesign utdanningen er ment for de som ønsker å bli en profesjonell negledesigner. Kurset krever ingen forkunnskaper og begynner med det grunnleggende.

  • Den første kursdagen er ganske teoretisk, men etter hvert vil du jobbe på modeller og det vil bli mer fokusert på det praktiske. Kurset vil bli avholdt i våre fullt utstyrte utdanningssentre. Du vil bli undervist av eksperter i bransjen, som vil vise deg alt som er verdt å vite. 

  • Du vil trenge en modell nesten alle gangene, dette vil du få en oversikt over første kursdag. 

  • Ved starten av dette kurset må du kjøpe en Startpakke, som inneholder alt du trenger til kursdagene. Til tilleggskurs som Sopolish Protect & Peel og kosmetisk pedikyr er det egne startkit, som du må kjøpe før kurset. Disse tilleggskursene er gratis.

praktisk informasjon

Dato: 
Fredag, 24 April, 2020
Pris: 
NOK 6,950.00
inkl MVA
materiale: 
Produktpakke, lampe og filemaskin må kjøpes i tillegg. For info: studio.c.nailspa@gmail.com

Ønsker du mer informasjon om dette kurset?

Kontakt oss på mail eller telefon og vi vil gi deg svar på dine spørsmål.