ProNails Norway

Smart Light

Smart Light

Smart Light

FOR SMARTERE OG RASKERE HERDING AV ALLE PRONAILS GELER

 

ProNails SMART LIGHT har fire individuelle timerknapper med innebygd smart LED intelligens. Timerknappene er 30 og 60 sekunder i enten Full Start eller i Soft Start funksjonen. Med SOFT START funksjonen kan du kontrollere utgangseffekten av lampen din i begynnelsen av herdingsprosessen, for å redusere varmefølelsen på neglen. FULL START funksjonen bruker lampens fulle kapasitet for optimal herding av farger og glosser.

Alle ProNails Base- og Builder-geler herder i 30 sekunder på SOFT START. 30 sek. SOFT START funksjonen starter med 40% kapasitet og vil gradvis øke til 100% som vist i grafen. For sensitive kunder kan du senke herdingsprosessen til 60 sekunder SOFT START i stedet: dette vil gjøre at herdingen starter med redusert kapasitet (20%) og vil øke sakte til 100%. ProNails Smart Light anbefales sterkt ved bruk av 3-i-1-geler som MASTER og ONE for optimal hastighet og varmekontroll.

 

 

SMARTERE OG RASKERE HERDETIDER

30 SEK Soft start *

 • BASE GELS
 • FLEXI BUILDER GELS
 • HARD BUILDER GELS
 • 3-IN-1 GELS ( MASTER & ONE )
 • CAMOUFLAGE GELS
 • REPAIR GELS
 • * 60 SEK SOFT FOR SENSITIVE KUNDER

30 SEK FULL START

 • BRUSH-ON GLOSS GELS (I FLASKE)
 • SOPOLISH (BASE-COLOUR-SHINE)
 • GELLAK COLOUR GELS
 • FRENCH MANICURE GELS

60 SEK FULL START

 • GLOSS GELS ( I KRUKKE )

NY SMART LED TEKNOLOGI

 

 

Keramisk substrat 36W LED lys

12x 400 nm LED lys for perfekt herding av LED geler

10x 365 nm LED lys for perfekt herding av UV geler

HVORDAN BRUKE SMART LIGHT LAMPEN

VELG NØDVENDIG HERDETID OG HERDINGSKAPASITET

Velg nødvendige herdetid (30 Sek eller 60 Sek) og herdingskapasitet (SOFT eller FULL) på toppen av enheten i henhold til protokollene.
 

AUTOMATISK PÅ/AV

Plasser hånden inn i lampen for å aktivere sensorene. Tillat langfinger å følge midtsporet til sluttposisjonspunktet på bunnplaten. Plasser alle fingrene på de markerte fingerposisjonene for perfekt herding. Lampen lyser automatisk og stopper automatisk etter at den valgte tidssyklusen på 30 sekunder eller 60 sekunder er fullført.
 

HERDETID

Under herding vil både timer-knapp og logo lyse. Når du bruker SOFT-modus, vil timer-knappen og logoen lyse opp i turkisblå. Når du bruker FULL-modus, vil timer-knappen og logoen lyse opp i en dypere blå.
 

5- Finger Herding

Herd alle 5 neglene samtidig for base geler, farger og glosser. Sørg for å plassere fingrene riktig på de markerte fingerposisjonspunktene.
 

4- Finger Herding

Bruk 4+1 herdemetoden for byggegeler. Ha alltid inne hele hånden ved 4-finger herding. Når du herder tommelen alene, må du bare bruke venstre og høyre tommelfingerposisjon. Ikke plasser tommelen midt i lampen, da den ikke vil få tilstrekkelig lys for riktig herding.

TVUNGET PÅ/AV

Du kan tvinge lampen til å manuelt stå på ved å trykke to ganger på ønsket timer-knapp. Lampen vil ikke skru seg av (selvom du tar ut hånden) før endt tidssyklus. For å avbryte herdingen tidlig, trykk på timer-knappen en gang.