ProNails Norway

LA FRESA ASPIRANTE DEL FUTURO

Vision Pro 700

 

MED UTVIKLINGEN AV DENNE INNOVATIVE FILEMASKINEN, FORMER PRONAILS EN HELT NY STILLEGÅENDE FREMTID FOR ELEKTRISK FILING.


 

Vision Pro 700 lever opp til sitt navn til det fulleste: designet på denne maskinen er 100% basert på visjonene til profesjonelle negledesignere; for å kunne hjelpe dem å jobbe raskere, med større presisjon og høyere komfort slik at de kan gi et vakkert resultat til hver eneste kunde. Alle delene ved denne maskinen har blitt nøye forsket på for å kunne forbedre den, noe som gjør at denne modellen er overlegen ovenfor sine konkurrenter.

 

 

  • EFFEKTIVT, INTEGRERT SUGESYSTEM

Innebygget i håndstykket og koblet til en slange som igjen går til selve maskinen, der støvposen, støvfilteret og sugemotoren sitter. Den forsikrer at arbeidsmiljøet er rent hele tiden og trekker til seg synlige støvpartikler under filing. Størrelsen på støvposen og filteret er utformet for å garantere maksimal sugekraft.

 

  • ENKEL Å BRUKE

Det ekstra solide kontrollpanelet er delt inn i to deler: på venstre side justerer du rotasjonshastigheten og retningen, på høyre side styrer du sugekraften. Herifra kan du kontrollere og lese alle maskinens funksjoner med et enkelt blikk.

 

  • VEDLIKEHOLDSVENNLIG

Støvavstøtende og med sømløse forsegling av hele maskinen, og integrerte knapper på kontrollpanelet. Dette tillater enkel rengjøring av maskinen. Daglig rengjøring av håndstykket tar bare noen få minutter. Displayet indikerer tydelig når det er på tide å bytte støvposen, takket være varsellampen. Servicelampen indikerer når det er på tide med en full gjennomgang av hele maskinen på service (etter ca. 1 år).

 

  • KOMPAKT MODELL

Vision Pro 700 er en kompakt og oppreist modell. På denne måten tar den ikke opp mye plass hverken på eller under arbeidsbordet.

 

 

 

 

 

 

FOR ALL THE VISION PRO 700 DETAILS?

DOWNLOAD THE LEAFLET HERE.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

WORKSHOP FILETEKNIKKER


Spar penger og tid ved å lære hvordan jobbe mer effektivt. På disse workshopene lærer vi deg alt som er å vite om hvordan legge gelenegler enda raskere og bedre. Ikke kast bort tid med filing og lær deg en ny teknikk. På kurset lærer vi deg når du skal bruke de ulike redskapene, effektiv og riktig, slik at du ivaretar din kundes neglehelse!

 

Kontakt din lokale distributør for mer informasjon.